Penzic.eu

Garmin

Današnjim svijetom upravljaju gadgeti. Mali domišljati i često nepotrebni uređaj koji obavljaju različite zadaće. Vjerojatno se i u vašem domu krije bar 1 gadget, bilo da je to mobilni telefon, mp3 player, digitalni fotoaparat, usb proizvod, laptop ili kamera.

Vođeni ovim trendom, danas vam predstavljamo gadget koji može efikasni poslužiti svima onima koji žele pratit svoju svakodnevicu an jedan neobičan način.

Vivofit prati kvalitetu vašeg sna i broj otkucaja srca i ima zamjenjivu bateriju koja traje više od godinu dana. Kada ovu narukvicu postavite  u način rada za spavanje, kad odlazite na počinak, omogućujete joj da prati kvalitetu vašeg sna, kao i ukupno vrijeme sna i periode kretanja i mirnog spavanja.

Garmin

Ova zanimljiva narukvica ima veličinu zaslona 25,5 x 10 mm a težinu svega 25,5 grama. Vivofit je pametna narukvica koja pamti sve što radite. Osim što pokazuje vrijeme i datum, vivofit također prikazuje broj koraka, odbrojavanje do ciljnog broja, kalorije, udaljenost i vodootporna do 50 m.

Ova narukvica može biti vaš osobni trener, a moguće je kupiti po cijeni od 999 kuna.